Internationaal eCoach & eCounselor Register

eCoachPro Certified Level00 web

Het online begeleiden van mensen is een specialisatie waar specifieke kennis en kunde voor zijn vereist. Een professionele begeleider die de vaardigheden heeft ontwikkeld om effectief online begeleiding in te zetten, kan opgenomen worden in het International eCoach & eCounselor Register.

Het Register kent twee beroepscategorieën:

  • Counselors: het gaat hier om professionals die werkzaam zijn als hulpverlener, counselor, therapeut, zorgverlener, diëtist, arts, medisch specialist, psycholoog etc. 

    eCoachPro CertCounselor Level00 web
  • Coaches: het gaat hier om professionals die werkzaam zijn als coach, mentor, loopbaan- studieadviseur, re-integratie consulent, onderwijsprofessional, HR-professional, etc.  

Het Register bevat professionals die het keurmerk ‘Certified eCoach/ eCounselor' hebben behaald. Alle professionals met dit keurmerk hebben aantoonbare ervaring met de drie basisprincipes van online begeleiden en de eCP-methode. Tevens zijn ze op de hoogte van de ethische aspecten rondom online begeleiden. Er zijn drie levels Certified eCoach/ eCounselor. De mate van scholing en hoeveelheid praktijkervaring bepaalt welk level de professional krijgt toegekend. Het level van de professional wordt weergegeven in het keurmerk.

Het International eCoach & eCounselor Register en additionele informatie is beschikbaar op: www.ecoachregister.com

Wilt u meer weten over het Register? Neem dan contact met ons op, klik hier: Contactformulier.

 

eCare AdresWeb AdreseCare AdresWeb Mail02