Begeleiden met Online Platform

eCarePro Home PlatformTechniek inzetten binnen hulp- en zorgverlening 

E-health is de verzamelnaam voor het inzetten van technische hulpmiddelen bij het op afstand begeleiden van cliënten en patiënten. Deze hulpmiddelen zijn grofweg in te delen in twee categorieën:

Uit onderzoek blijkt dat veel van deze technische toepassingen onveilig zijn en het niet zo nauw nemen met de privacy van de gebruikers. Het is dan ook zaak om zeer alert te zijn bij de keuze voor bepaalde techische hulpmiddelen die eHealth mogelijk maken.   

Meer patiënten beter begeleiden: Pluform.com

Vrijwel alle hulpwebsites zijn ontwikkeld vanuit een technisch perspectief waarbij het maken van oefeningen en opdrachten (modules en interventies) centraal staan. Dit geeft vaak een mismatch met de aard van het werk van een hulp- of zorgverlener omdat dit type werk hoofdzakelijk bestaat uit het voeren van gesprekken met patiënten.

Om deze reden heeft eCarePro een eigen online werkomgeving voor patiënten ontwikkeld waarbij de communicatie tussen patiënt en hulp- of zorgverlener centraal staat. Pluform.com is op basis van een licentie inzetbaar (al vanaf € 8,25 per maand). De belangrijkste kenmerken zijn:

Meer weten over de mogelijkheden om Pluform.com in te zetten voor uw cliënten of patiënten? Klik hier: Pluform.

Eigen e-tools ontwikkelen

Wilt u eigen 'custom made' digitale hulpmiddelen voor patiëntcontact en online begeleiding ontwikkelen? Onze adviseurs en ICT-specialisten helpen u graag op weg!