Online scholingsprogramma

E-learning modules: E-health is mensenwerk

Direct zelf verdiepen in de mogelijkheden van e-health? Op eigen tempo en zelfgekozen momenten aan de slag? Dat kan via dit online scholingsprogramma. De vier modules van dit programma combineren de belangrijkste thema’s uit het e-health handboek met de praktische oefeningen uit de e-health Masterclass.

Adaptieve leerpaden 

iRobin (ons slimme algoritme) bepaalt aan de hand van hoe u het programma doorloopt welke oefeningen, artikelen en filmpjes worden aangeboden. Zo is het programma afgestemd op uw kennis- en ervaringsniveau. Na het doorlopen van dit programma heeft u goed inzicht in de mogelijkheden die e-health biedt en heeft u tevens met diverse toepassingen geoefend.

De thema's van de 4 modules

Thema 1: e-health in perspectief 

Thema 2: de mogelijkheden van e-health

Thema 3: de cliënt en zorgprofessional centraal

Thema 4: methodisch online aan de slag

Literatuur:

Het scholingsprogramma  is samengesteld op basis van het boek ‘E-health: Handboek voor zorg- en hulpverleners’ (Waringa & Ribbers, 2018).

Optioneel 1: onder persoonlijke begeleiding

Als extra optie heeft u de mogelijkheid om de modules te doorlopen met persoonlijke begeleiding van een van onze gecertificeerde e-coaches (psychologen). Tegen een meerprijs kunt u gebruikmaken van deze optie waarmee u persoonlijke feedback ontvangt op alle oefeningen. De modules zijn prima zelfstandig te doorlopen, echter met deze optie kun u het leerrendement van het programma flink verhogen.

Optioneel 2: oefentraject online begeleiden

Tevens is het mogelijk om in module vier het geleerde werkelijk uit te proberen met een proefcliënt. Binnen deze optie (meerprijs) kunt u gedurende drie weken de eCP-methode in praktijk brengen. De eCP-methode is geschikt om de online communicatie van de zorgprofessional effectief vorm te geven, de online communicatie van een cliënt op gestructureerde wijze te analyseren en de (therapeutische) werkrelatie met uw cliënt tot stand te brengen. Samenvattend:

Optioneel 3: kwaliteitskeurmerk en registratie Certified eCounselor 

Indien u kiest voor optie 1 en optie 2 krijgt u optie 3 er gratis bij. Binnen deze optie wordt na afronding van de e-learning uw eindresultaat getoetst aan de hand van een competentieformulier dat afgestemd is op de eisen van het International eCoach & eCounselor Register. Bij een positieve beoordeling wordt u voor 5 jaar opgenomen in het International eCoach & eCounselor Register. Met dit kwaliteitskeurmerk kunt u zich op professionele en onderscheidende wijze in de markt positioneren. Let op: deze optie is enkel mogelijk in combinatie met optie 1 en 2. 

Wilt u meer weten over deze e-learning modules of andere scholingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 013 8507546 of via: Contactformulier.

<- Terug naar overzicht Bijscholing