Persoonlijke ontwikkelingstrajecten

Om individuele medewerkers, leidinggevenden en teams uit de gezondheidszorg persoonlijk en effectief te begeleiden maken wij gebruik van onze eigen zeer succesvolle blended coachingmethodiek.  

Bent u op zoek naar:

  • persoonlijke coaching: begeleiding bij een specifiek ontwikkelingsvraagstuk? 

  • executive/ leadership coaching: begeleiding bij leiderschapsontwikkeling? 

  • team powercoaching: begeleiding bij het ontwikkelen van 'high performing' teams?

  • organisatiecoaching: ondersteuning bij reorganisaties en verandertrajecten?

Wij combineren coaching met online begeleiding (e-coaching) waardoor onze begeleidingstrajecten op relatief korte termijn duurzame resultaten opleveren.

Duurzame resultaten in slechts enkele weken!

Onze aanpak is gebaseerd op de eCarePro-methode en het 'Accelerated Behavioral Change Model' (ABC-model). Dit 3 fasen model onderscheidt zich door zijn versnellende en activerende karakter. Andere voordelen zijn o.a. dat de begeleiding grotendeels plaats- en tijdonafhankelijk, kostenbesparend is en laagdrempelig aangeboden wordt en plaatsvindt in een beveiligde online werkomgeving. 

Gecertificeerde (e-)coaches

Coaching is een professie en e-coaching een specialisatie. eCarePro heeft daarom eigen gecertificeerde (e-)coaches. Onze coaches hebben de specifieke vaardigheden en ervaring die nodig zijn om u deskundig en adequaat te begeleiden tijdens uw coachtraject. 

Meteen aan de slag?

Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen uit verschillende e-coachtrajecten. De trajecten variëren in tijdsduur, intensiteit en kosten. Heeft u interesse in een e-traject voor uzelf of uw medewerkers? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie, klik hier: Contactformulier.

  

eCare AdresWeb AdreseCare AdresWeb Mail02